Termeni de utilizare

Bun venit pe site-ul nostru. Dacă vei continua să răsfoieşti şi să foloseşti acest website, înseamnă că eşti de acord să te supui acestor termeni şi condiţii, care împreună cu politica noastră de confidenţialitate guvernează relaţia noastră cu tine pe acest site. Dacă NU eşti de acord cu nici o parte a acestor termeni şi conditii, te rugăm să nu mai vizitezi acest site.

Termenii ‘website’, ‘site’ sau ‘noi’ fac referire la proprietarul sau administratorul acestui website precum şi echipa sa. Termenii ‘tu’, ‘ea’, ‘el’ ‘ei’ şi aşa mai departe, fac referire la utilizatorul sau vizitatorul acestui website în sine.

Folosirea acestui website este subiectul următorilor termeni şi condiţii:

  • Conţinutul paginilor acestui website este pentru informarea şi folosirea ta generală. Se poate schimba oricând fără nici o atenţionare implicită.
  • Conştientizezi că nici noi şi nici alte părti terţe nu putem garanta folosirea acestui website în condiţii pe deplin sigure şi funcţionabile.
  • Este responsabilitatea ta pentru a te asigura că orice produse, servicii sau informaţii disponibile prin intermediul acestui site satisfac cerinţele tale specifice.
  • Acest site conţine materiale care pot fi deţinute sau licenţiate de către noi. Aceste materiale includ, dar nu se limitează la, design-ul, layout-ul, look-ul, aparenţa şi grafică.
  • Utilizarea neautorizată a acestui site poate da naştere la o cerere de daune şi / sau să fie o infracţiune penală.
  • Acest site poate deasemenea să conţină link-uri către alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dvs. de a furniza informaţii suplimentare. Ele nu semnifică faptul că susţinem site-ul(urile). Nu avem nici o responsabilitate pentru conţinutul site-ului(urile) legat(e).